Voor het Angelman Syndroom

Wordt Vrijwilliger

We brengen denkers en doeners bijeen. U kunt als vrijwilliger de Nina Foundation ondersteunen door datgene te doen waar u goed in bent, of waar uw passie ligt!

Het doel is om samen te werken bij de Nina Foundation en daarmee sneller resultaten te boeken voor Angels.

Om u aan te melden stellen we u drie achtereen volgende vragen. Als eerst horen we graag of u commissielid wilt zijn of werkgroep lid. De keuze is afhankelijk van de tijdsinvestering die u persoonlijk kunt toezeggen. Na deze ingevuld te hebben gaat u naar een lijst met taken die wij uitvoeren. Vink uw favoriete onderdeel aan. U bent dan bijna klaar want na uw keuze wordt u gevraagd om uw naam, telefoonnummer en email adres in te vullen zodat we contact met u op kunnen nemen. In het persoonlijke contact met ons kunt u al uw vragen stellen en bekijken we hoe uw werkzaamheden eruit kunnen zien.

Aan al onze vrijwilligers wordt gevraagd om een Gedragscode te ondertekenen. Wij hanteren ons strenge zero-kosten beleid en iedereen werkt onbetaald bij de Nina Foundation.

Commissielid:
Werkt nauw samen met bestuurslid. Om maximaal effectief te kunnen zijn hebben geven wij de voorkeur aan verbinding met een termijn van 4 jaar. Gemiddelde tijdsinvestering 2 uur per week.

Werkgroep-lid:
Werkt nauw samen met commissieleden aan specifieke thema’s gedurende looptijd traject. Om maximaal effectief te kunnen zijn hebben geven wij de voorkeur aan een verbinding met een termijn van 2 jaar.

In welke hoedanigheid zou jij je willen inzetten voor de Nina Foundation?

Invalid Input

 

Communicatie - naar partners, vrienden, vrijwilligers en geïnteresseerden, via het schrijven en plaatsen van nieuwsberichten in media, emailberichten, facebook en website.

PR Nederland & Internationaal - het leggen van contacten en onderhouden van relaties met doelgroepen ter vergroting van naamsbekendheid en doelbereik.

Organisatie van evenementen - bij congressen, fondsenwervingsacties, vrijwilligersdagen en andere bijeenkomsten.

Grafisch Ontwerp - vormgeving van NF sites, folders, acties.

Fondsenwerving - het leggen van contacten en voeren van acties ter verruiming van de fondsen om de NF doelstellingen te verwezenlijken.

Collectant - jaarlijkse deur-aan-deur collecte organiseren van A tot Z (van aanvraag bij gemeente tot organisatie collectanten-team).

Wetenschappelijk nieuws - informeren van NF relaties via website NF middels samenvattingen van de meest actuele onderzoeken op AS gebied.

Kids in actie - ondersteunen van kinderen die een actie willen voeren. Dat kan variëren van een spreekbeurt tot een sponsorloop. Aan het eind van de actie schrijf je op NF site over deze Held van de Maand

Invalid Input

 
Voornaam(*)
Please let us know your name.

Achternaam(*)
Please let us know your name.

Email(*)
Please let us know your email address.

Telefoonnummer(*)

Invalid Input