Voor het Angelman Syndroom

Steun ons!

Om alle onderzoeken te kunnen financieren is er wereldwijd veel geld nodig. Met dat bedrag kunnen wetenschappers de broodnodige stappen zetten om het Angelman Syndroom op een verantwoorde manier te kunnen genezen. Zodat Charlie en alle andere Angels uiteindelijk zelf kunnen vertellen hoe hun dag was. Of zelf aan tafel met mes en vork kunnen eten. Dat zou toch fantastisch zijn?

Kom in actie!
U kunt Nina Foundation op verschillende manieren steunen. Uiteraard kunt u eenmalig een donatie doen. Of word vriend van onze stichting door periodiek een vast bedrag aan ons te schenken. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om Nina Foundation financieel een hart onder de riem te steken.

Maar de leukste manier is: kom in actie! Organiseer een sponsorloop, zamel statiegeldflessen in, fiets van Groningen naar Maastricht of houd een benefietavond ten bate van Nina Foundation. Alles is mogelijk! Elk initiatief wordt door ons van harte gesteund.

Heeft u hulp of advies nodig bij de organisatie van uw evenement? Wij helpen u graag op weg. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Geef uw actie aan ons door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier. Wij zorgen er voor dat uw actie een prominente plaats op onze website krijgt.

Veel succes met uw actie!