Voor het Angelman Syndroom

Rennen voor Nina

Rennen voor Nina

Om alle onderzoeken naar het Angelman Syndroom te kunnen financieren is veel geld nodig. Dat kunnen we niet alleen bijeen brengen. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

En wat is er nu leuker om samen met uw kinderen en hun klasgenootjes in actie te komen! Organiseer samen met de basisschool van uw kinderen een sponsorloop, zamel statiegeldflessen in of houd een rommelmarkt. Alles is mogelijk! Elk initiatief wordt van harte door ons gesteund.

Het Angelman Syndroom is een aandoening die van baby af aan al tot uiting komt. Wat is er dan mooier om kinderen van de basisschool in actie te laten komen voor andere kinderen? Mede dankzij uw acties gaan dan ook onze Angels een mooie toekomst tegemoet.

Heeft u inspiratie nodig voor een unieke actie? Laat het ons weten! We denken graag met u mee. Of bekijk eens onze speciale pagina ‘kids in actie’.

Meld uw actie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat uw actie een prominente plaats krijgt op onze website!