Voor het Angelman Syndroom

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op ideeën van Samuel Hahnemann (1755 ? 1843). De homeopathische behandeling bestaat uit het voorschrijven van homeopathische geneesmiddelen. Die worden gemaakt van natuurlijke bestanddelen, zoals planten, dieren en mineralen. Omdat sommige stoffen in een normale dosering gevaarlijk kunnen zijn, worden de geneesmiddelen verdund en geschud. Dit wordt 'potentiëren' (krachtiger maken) genoemd. Dit verdunnen en schudden gebeurt in stappen. De homeopathische principes zijn niet wetenschappelijk bewezen.

Homeopathische middelen zouden werken volgens het zogeheten gelijksoortigheidsbeginsel: een stof die bepaalde verschijnselen kan opwekken, zou ook in staat zijn om dezelfde verschijnselen te genezen. Op deze manier zou het lichaam geholpen worden het oorspronkelijk evenwicht te herstellen en zichzelf van binnenuit te genezen.

Link:

Artsenvereniging Homeopathie: www.vhan.nl

Но сейчас у меня "Скачать с клип с youtube"их два, и один из них связан "Программа для считывания штрих кодов"с этим местом, которое, кроме того, "No hidden bat скачать"большую часть времени свободно от "Песни безплатные ангина скачать"чьего-либо присутствия.

Мне самому не помешало бы вооружиться "Крылатый будильник чаплина скачать"перед таким "Протоколы сионские мудрецы скачать"делом.

Из последних сил он отчаянно замолотил кулаками, снизу, "Основы вокальной методики"сверху, сбоку, опять сверху.

Это "Скачать развивающие игры для детей 3 лет"не объясняло наступившей темноты.

Нам очень трудно держать в руках "Игры марио 8"материальные артефакты.

Большую часть времени, "Для восстановления файлов программа скачать"отведенного на обсуждение, я посвятил отдыху и медитации.

Osteopathie is een alternatieve geneeswijze. Het woord osteopathie betekent letterlijk ?ziekte van de beenderen? en is het gedachtegoed van de Amerikaanse arts Andrew Still. Hij meende dat bij veel ziekten de oorspronkelijke oorzaak te vinden was in het mobiliteitsverlies van beenderen of gewrichten. Osteopaten zouden in staat zijn om dergelijke weefsels met hun handen op te sporen en door middel van speciale technieken weer beweeglijker te maken. Door de beweeglijkheid ervan te herstellen, zouden ziekten worden genezen of voorkomen. Osteopathie behoort tot de zogenoemde manuele geneeswijzen; apparaten of medicijnen komen er niet aan te pas. Het is verder een therapie die zich op de mens in zijn totaliteit richt en niet zozeer op een afzonderlijke aandoening: een zogenoemde holistische therapie (het Griekse ?holos? betekent ?geheel?).

Voor mensen met Angelman kan osteopathie een mogelijkheid zijn om de beweeglijkheid te verbeteren. De principes van de osteopathie zijn niet wetenschappelijk bewezen.

 

Link:

Nederlandse Vereniging voor Osteopathie: www.osteopathie.nl

Cranio-sacraaltherapie is een alternatieve geneeswijze, die ontstaan is uit de osteopathie. Ook dit is een therapie die niet wetenschappelijk is bewezen maar waar veel ouders positief over spreken. Het Cranio-sacraalsysteem zou bestaan uit de hersenen, het ruggenmerg, het dikke vlies dat daaromheen zit (dura mater) en het hersenvocht dat tussen die twee vloeit. Het geheel zou worden omgeven en beschermd door de botten van de schedel (cranium) en de wervelkolom tot onderaan het heiligbeen (sacrum). Binnen dit systeem bevindt zich ook het zenuwstelsel.
Bij Cranio-Sacraaltherapie wordt het bindweefsel bewerkt en daardoor zouden blokkades in het lichaam worden opgelost. Dat zou ervoor zorgen dat alle vloeistoffen, zenuwimpulsen, meridiaanstromen en alle andere functies in het lichaam weer maximaal kunnen werken.
De behandelaar werkt aan het optimaliseren van de elasticiteit en ruimte binnen de schedelbeenderen. Daartoe zal de behandelaar in het ritme meegaan en een lichte druk op het systeem uitoefenen. Op deze manier zou het lichaam worden uitgenodigd zich te ontspannen en ruimte te scheppen.

Bij Angelmankinderen kan een Cranio-Sacraalbehandeling wellicht helpen blokkades op te lossen.

 

Links:

Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging: www.cranio-sacraal.org

Chiropractie is een alternatieve geneeswijze, die door David Palmer in de Verenigde Staten ontwikkeld werd. Het woord 'chiropractie' is afgeleid van het Griekse woord 'cheir' (hand) en 'prattein' (beoefenen). Het is een manuele behandelmethode, bedoeld om mechanische storingen in het bewegingsapparaat op te sporen en te verhelpen.

Voor mensen met AS is chiropractie wellicht een mogelijkheid om hun beweeglijkheid te verbeteren.

Links:

Dutch Chiropractic Federation: www.dcfchiropractie.nl